TERVETULOA!

Kokemo on helsinkiläinen, elokuussa 2012 perustettu esittävien taiteiden aloilla toimiva ensemble, jonka jäseniä yhdistää halu ja edellytykset poikkitaiteelliseen tekemiseen. Kokemon alla toimii monta ryhmää ja bändiä. Kokemon jäsenet toimivat esitystaiteen kentällä yhdessä ja erikseen. Osuuskunnan toiminta voidaan karkeasti jakaa kahteen osaan. Yhtäältä Kokemo tekee esityksiä sekä musiikkia taidetapahtumiin, klubi-iltoihin ja muihin tilaisuuksiin. Toisaalta ryhmä luo teattereissa esitettäviä produktioita.

 
 

Uutiset

 

17.11. kv vierailu
Tangoteatteri Kiukkarainen vierailee Chess Piece -teoksellaan The 7th Inter. Contemporary Dance Festival "Na Grani" -festivaaleilla Jekateringburgissa.

22.9. kohdeapuraha
Helsingin Kaupungin Kulttuuritoimi on myöntänyt Marjo Kiukaanniemelle apurahan Kun sun silmissä on ilvestä -musiikkiteatteriteoksen toteuttamista varten.

15.5. kv residenssi
Three Reasons Theatre viettää kesäkuun TaiKe:n taiteilijaresidenssissä Italiassa luoden uutta teostaan Pikku Närhi.

13.3. kohdeapuraha
TaiKe:n Uudenmaan taidetoimikunta on myöntänyt Marjo Kiukaanniemelle apurahan Kun sun silmissä on ilvestä -musiikkiteatteriteoksen toteuttamista varten.

15.2.2015 kv matka-apuraha 
Helsingin kaupungin kulttuurikeskus on myöntänyt Tangoteatteri Kiukkaraiselle matka-avustuksen Buenos Airesissa maaliskuussa järjesttävään Cambalache -tangoteatterifestivaaliin osallistumista varten.

1.1.2015 uusi vuosi
Kokemo aloittaa kolmannen toimintavuotensa uusilla, energisillä jäsenillä vahvistettuna ja toivottaa luovaa vuotta 2015!