TERVETULOA!

Kokemo on helsinkiläinen, elokuussa 2012 perustettu esittävien taiteiden aloilla toimiva ensemble, jonka jäseniä yhdistää halu ja edellytykset poikkitaiteelliseen tekemiseen. Kokemon alla toimii monta ryhmää ja bändiä. Kokemon jäsenet toimivat esitystaiteen kentällä yhdessä ja erikseen. Osuuskunnan toiminta voidaan karkeasti jakaa kahteen osaan. Yhtäältä Kokemo tekee esityksiä sekä musiikkia taidetapahtumiin, klubi-iltoihin ja muihin tilaisuuksiin. Toisaalta ryhmä luo teattereissa esitettäviä produktioita.

 
 

Uutiset

 

10.6.2014 Apurahoja - Tangoteatteri Kiukkarainen
Helsingin Kaupunki, Taiteen edistämiskeskus ja Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto on myöntänyt apurahoja Tangoteatteri Kiukkaraisen Chess Piece -teoksen toteuttamista varten sekä Peikkotango -teoksen ulkomaan kierueita varten.

27.2.2014 Apuraha - Katujen Elävöittäjät
Suomen Kulttuurirahasto on myöntänyt Talvikki Eerolalle ja Katujen Elävöittäjät -työryhmälle apurahan Suomen kaupungeissa kiertävän Laulu kaupungille -esityksen valmistamiseen ja toteuttamiseen.

27.2.2014 Apuraha - Marjo Kiukaanniemi
Suomen Kulttuurirahasto on myöntänyt Marjo Kiukaanniemelle vuoden taiteilija-apurahan Tangoteatteri Kiukkaraisen ja Kulttuuriosuuskunta Kokemon projekteissa työskentelyyn.

11.2.2014 Apuraha - Three Reasons Theater
Helsingin Kaupungin Kirjasto- ja kulttuurilautakunta on myöntänyt apurahan  Three Reasons Theaterin xxx Liberation Front -teoksen valmistukseen ja kevään esityskiertueen toteutukseen sekä kesällä 2014 ilmestyvän kakkosversion valmisteluun.