TERVETULOA!

Kokemo on helsinkiläinen, elokuussa 2012 perustettu esittävien taiteiden aloilla toimiva ensemble, jonka jäseniä yhdistää halu ja edellytykset poikkitaiteelliseen tekemiseen. Kokemon alla toimii monta ryhmää ja bändiä. Kokemon jäsenet toimivat esitystaiteen kentällä yhdessä ja erikseen. Osuuskunnan toiminta voidaan karkeasti jakaa kahteen osaan. Yhtäältä Kokemo tekee esityksiä sekä musiikkia taidetapahtumiin, klubi-iltoihin ja muihin tilaisuuksiin. Toisaalta ryhmä luo teattereissa esitettäviä produktioita.

 
 

Uutiset

 

12.11.2013 Apuraha
Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on myöntänyt apurahan Tangoteatteri Kiukkaraisen Peikkotango -teoksen työryhmälle Ruotsiin suuntautuvan esiintymismatkan kustannuksiin.

6.6.2013 Apuraha
Taiteen edistämiskeskus on myöntänyt apurahan Tangoteatteri Kiukkaraisen Peikkotango -teoksen työryhmälle Argentiinaan suuntautuvan esiintymismatkan kustannuksiin.

15.5.2013 Apuraha
Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto on myöntänyt apurahan Tangoteatteri Kiukkaraisen Peikkotango -teoksen sekä siihen liittyvien työpajojen toteuttamiseen.

5.5.2013 Residenssi
Tangoteatteri Kiukkaraisen Peikkotango -työryhmä viettää aikavälin 6.-24.5. JoJo - Oulun Tanssin Keskuksen taiteilijaresidenssissä. Residenssikuulumisia voi lukea JoJo:n blogista.

19.3.2013 Apuraha
Taiteen edistämiskeskuksen Uudenmaan taidetoimikunta on myöntänyt apurahan Marjo Kiukaanniemelle Tangoteatteri Kiukkaraisen Peikkotango -teoksen koreografian ja ohjaustyön tekemiseen.

22.2.2013 Apuraha
Taiteen edistämiskeskuksen Sirkustaiteen toimikunta on myöntänyt apurahan Kaisa Pesoselle ilma-akrobatia välineiden hankintaan.

12.2.2013 Apuraha
Helsingin Kaupungin Kirjasto- ja kulttuurilautakunta on myöntänyt apurahan  Tangoteatteri Kiukkaraisen Peikkotango -teoksen toteuttamiseen.